2019年04月03日
:レシピ集
Tai men (sea bream noodle)
【Ingredients】 (for 5-6 people)
One sea bream, 5 to 6 batches of somen (thin noodles, 1 batch approximately 50g), light soy sauce 100cc, mirin (sweet sake with low alcohol level used for Japanese cooking) 100 cc, water 200 cc
【Instructions】
(1) Put seasoning and water in a pot and heat
(2) When steam starts to rise, add the sea bream (remove the organs and scales beforehand), cover the pot and cook for about 10 minutes
(3) Boil noodles in a separate pot, drain, and dress the noodles with a bit of broth from (2)
(4) Dilute the remaining broth from (2) with water to your liking to complete the noodle dipping sauce
-
(日本語) バナナパンケーキ(グルテンフリー)
レシピ集2019年09月28日
-
(日本語) ステーキ = 再仕込み醤油 梶田泰嗣が◎
レシピ集2019年07月01日
-
(日本語) 穴子のつけ焼き
レシピ集2019年06月19日
-
(日本語) 鶏ももの照り焼き 〜Orangeソース〜
レシピ集2019年06月11日
-
Tai men (sea bream noodle)
レシピ集2019年04月03日